Poznávací zájezd - SLOVINSKÉ PŘÍMOŘÍ A TERST

Odjezd:
Počet nocí: 0
Doprava:
cena: již od: 13990.00 Kč na osobu

Cena zahrnuje:

 

  • autobusová doprava klimatizovaným autobusem
  • 4x ubytování v 1/2 nebo 1/2+1 pokoji v hotelu Vile Park 3* v Portoroži
  • 1x ubytování v 1/2 nebo 1/2+1 pokoji v Thermal Park Lendava v Lendavě
  • 5x polopenze formou bufetu
  • 5x pobytová taxa, přihlášení
  • služby průvodce
  • volný vstup do bazénového komplexu v hotelu Histrion
  • neomezené koupání v termálních lázních Lendava

Program zájezdu:

Poznávací zájezd, při kterém poznáme krásné slovinské pobřeží, města Piran, Portorož a Koper. Za zmínku určitě stojí i prohlídka Škocjanských jeskyní, které jsou zapsané v seznamu UNESCO. Poté navštívíme a budeme společně obdivovat italské městečko Terst a nádherný zámek Miramare. Navštívíme světoznámé konírny v Lipici a nebo ochutnáme vynikající víno z vinné fontány v Koperu.

 

Termín: 1.6.-7.6.2024 (odjezd 1.6. ve večerních hodinách z ČR)
 
Strava: 5x snídaně i večeře formou bufetu.
 
Ubytování: 4x Hotel Vile Park 3* v Portoroži a 1x Thermal park Lendava 3* v Lendavě
 
Nástupní místa: Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, Vyškov, Brno (ostatní nástupní místa po dohodě - Opava, Hlučín, Břeclav, Bratislava)
 
 
PROGRAM ZÁJEZDU:
 
1.DEN = 1.6.2024 – sobota
 
V pozdních večerních hodinách  1.6. – 21:00 - 22:00 hod. odjezd z ČR z Ostravy směr Brno a další nástupní místa.
 
2.DEN = 2.6.2024 - neděle
 
Z ČR, v ranních hodinách příjezd do Slovinska, návštěva Škocjnaských jeskyní, které jsou zapsané na seznamu UNESCO. Poté odjezd do hřebčína Lipica - zde prohlídka hřebčína Lipica i muzea, které je zasvěcené pohádkovým Lipicánům. V odpoledních hodinách odjezd do města Portorož, zde ubytování v hotelu Vile Park 3*. Možnost procházek po okolí, koupání v bazénech nebo v moři, individuální volno. Večer večeře, nocleh.
 
3.DEN = 3.6.2024 – pondělí
 
Po snídani si uděláme relax u moře a nebo v bazénovém komplexu, kde se můžeme koupat a relaxovat. Možnost si zapůjčit kola a vyrazit objevovat krásné slovinské přímoří na kolech nebo procházkou třeba do centra města Portorož. Odpoledne procházka do města Piran, zde prohlídka města s průvodcem. Poté návrat do hotelu večeře a nocleh.
 
4. DEN = 4.6.2024 - úterý
 
Po snídani odjezd do italského města Terst, prohlídka města a krásných místních uliček. Poté přejedeme k známému zámku Miramare, který se tyčí majestátně hned na pobřeží moře. Po domluvě na místě, můžeme navštívit i nedaleké italské městečko Prosecco, kde ochutnáme toto slavné šumivé víno. Návrat na ubytování, relax, večere a nocleh.
 
5.DEN = 5.6.2024 - středa
 
Po snídani si uděláme další den relaxování u moře nebo v bazénech. Odpoledne projdeme tunelem, který spojuje Portorož s městečkem Strunjan. Zde si pak uděláme prohlídku města. Možnost individuálního volna na kávičku. Večer pak večeře a nocleh.
 
6.DEN = 6.6.2024 - čtvrtek
 
Po snídani vyklidíme pokoje, poté přejezd do městečka Koper, prohlídka města, individuální volno na kávičku, poté možnost návštěvy známého vinařství Vina Koper s možností degustace. Poté přejezd do termálních lázní Lendava, jedinečných parafínových lázní, ubytování, volno na koupání a relaxaci, večeře, nocleh.
 
7.DEN = 7.6.2024 - pátek
 
Po snídani možnost koupání, relax v bazénech, poté odjezd domů cca ve 12:30 hod, návrat do ČR v pozdních večerních hodinách.
 
Změna programu vyhrazena. Každý klient si může udělat i svůj individuální program a nemusí být závislý na skupině.
 
Příplatky:
Ceny vstupů do památek a turistických atrakcí jsou cca 50 Eur.
Jednolůžkový pokoj 3.000 Kč/osoba/pobyt. Komplexní pojištění včetně storna zájezdu A30 za cenu 50 Kč/osoba/den, děti do 14,99 let platí 35 Kč/den. Nově pojištění PANDEMIC A30 za 70 Kč/dospělá osoba/den a děti do 14,99 let platí 50 Kč/dítě/den.
Slevy: