Adventní zájezd Krakov a Zakopané

Odjezd:
Počet nocí: 2
Doprava:
cena: již od: Kč na osobu

Cena zahrnuje:

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA
2x UBYTOVÁNÍ V HOTELU 3*
2x SNÍDANĚ FORMOU BUFETU
1 x VEČEŘE (1 x večeře je servírovaná večeře (pití nealko neomezeně, salát neomezeně, dezert neomezeně, polévka neomezeně, hlavní jídlo a příloha servírovaná).
1 x »GOROLSKÁ« VEČEŘE A VEČÍREK S ŽIVOU HUDBOU
POBYTOVÁ TAXA, PŘIHLÁŠENÍ
PRŮVODCE
HOTELOVÝ BAZÉN
HOTELOVÉ SAUNY A VÍŘIVKY

Program zájezdu:

Pojeďte s námi nasát krásnou vánoční atmosféru do nedalekého Krakowa a městečka Zakopane v Polsku! Dáme si tradiční vánoční punč, na trzích můžeme nakoupit dárečky a poté si i užijeme nádherné výhledy, které nám skýtají Tatry. Samozřejmě, pro milovníky termálů je zde i možnost koupání v Terme Bukovina. Zkrátka, každý si zde přijde na své a společně si užijeme krásný předvánoční čas.
 
Místo: POLSKO, městečko BUKOWINA TATRAŃSKA
 
Ubytování: Hotel STASINDA ***
 
Doprava: AUTOBUS
 
Strava: polopenze (snídaně formou švédských stolů, večeře servírovaná)
 
1. DEN: Odjezd z Ostravy a Frýdku-Místku v ranních hodinách cca v 6:00 hod. směr Polsko. V dopoledních hodinách příjezd do Polska do královského města KRAKOW. Pro zájemce budeme mít organizovanou prohlídku s průvodcem - historické centrum Krakowa – hrad Wawel, Jagellonská univerzita, Barbakán, Mariánský kostel, nebo možnost individuálního volna a prohlídky pamítek. Navštívíme oblíbené adventní trhy na Rynku, kde nasajeme vánoční atmosféru. V odpoledních hodinách odjezd na ubytování do městečka BUKOWINA TATRAŃSKA, do HOTELU/PENZIONU OŚRODEK WYPOCZYNKOWY STASINDA, kde budeme 2 noci ubytováni. Následuje procházka po okolí, lese, koupání v hotelovém bazénu a vířivkách, v ceně pobytu jsou také sauny, které můžete využít. Pro zájemce je možno sejít cca 1,5 km z kopce do údolí do TERME BUKOWINA. Večer skvělá večeře a nocleh.
 
 
2. DEN: Ráno snídaně, společný odjezd do ZAKOPANE, kde lanovkou vyjedeme téměř z centra města  na vyhlídku a pohoří GUBALOWKA do výšky 1.123 metrů nad mořem a budeme mít krásný výhled na celé TATRY Z POLSKÉ STRANY, zde kávička, krátká procházka. Poté lanovkou zpět dolů, kdo chce, může jít pěšky, následuje procházka městem ZAKOPANE, individuální volno, kávička, svařák, nákupy v proslulé uličce v Zakopaném – BULVÁR KRUPÓWKI. Návštěva adventního TRŽIŠTĚ, které je plné lidových výrobků ze dřeva, kůže, textilu a skla, horalských nápojů, grilovaných sýrů a dalších pochutin.  Kdo nechce jet do Zakopané, může strávit den relaxováním v TERME BUKOVINA, ráno budou vysazeni u termálů, koupí si sami vstupenku a mohou si užívat chvíle relaxu zde. Do hotelu se však musí vrátit pěšky cca 2 km do kopečka.
 
Odpoledne následuje návrat do hotelu, možnost koupání a saunování. Večer je připravený od 18:00 hod. „GOROLSKÝ VEČÍREK“ S ŽIVOU HUDBOU A ÚŽASNOU „GOROLSKOU“ VEČEŘÍ.
 
3. DEN: Po chutné a bohaté snídani si dáme zavazadla do autobusu a navštívíme společně TERME BUKOVINA. Po Gorolském večírku budeme potřebovat pořádně zrelaxovat. V termálních lázních si užijeme rekreační a plavecké bazény - uvnitř i venku. Teplota termální vody se pohybuje od 30 do 38 ° C.  Termální lázně nabízí kromě mnoha bazénů a skluzavek i 8 saun (včetně finských, parních lázní a infračervené kabiny) a také moderní wellness centrum. Termální voda má vynikající rehabilitační a léčivé účinky. Složky důležité pro zdraví a tělo, které se nacházejí ve vodách Bukovina: sodík (Na), vápník (Ca), chlor (Cl), draslík (K), síra (S), hořčík (Mg) a chrom (Cr). Je zde i restaurace, kde občerstvíme a v odpoledních hodinách pojedeme zpátky do ČR. Kdo se nechce koupat, může strávit dopoledne procházkou v okolí BUKOWINY TATRAŃSKE.
 
 
 
Změna programu vyhrazena. Min.počet cestujících pro uskutečnění zájezdu je 30 osob. CK neovlivňuje technické odstávky termálních lázní a lanovky, změnu otevíracích dob a služeb, které sama nemůže ovlivnit. Program může být u 1. a 2. dne pře-hozený, přesné informace před odjezdem v pokynech. Změna programu vyhrazena.
 
 
 
-          POZEMNÍ LANOVKA NA GUBALOWKU -  zpáteční jízdenka, 25 ZL/osoba DOSPĚLÁ OSOBA, 21 ZL/osoba SENIOR NAD 65 LET
 
-          TERMÁLY BUKOWINA -  celodenní vstupné v sobotu a neděli je 65 ZL/osoba DOSPĚLÁ OSOBA, 49 ZL/osoba SENIOR NAD 60 LET, vstupné na 3,5 hodiny v sobotu a v neděli je 89 ZL/osoba DOSPĚLÁ OSOBA, 59 ZL/osoba SENIOR NAD 60 LET
Příplatky:

Komplexní pojištění včetně storna zájezdu A30 za cenu 45 Kč/osoba/den, děti do 14,99 let platí 30 Kč/den. Nově pojištění PANDEMIC A30 za 70 Kč/dospělá osoba/den a děti do 14,99 let platí 50 Kč/dítě/den (pojištění PANDEMIC A30 není možné sjednat pro osoby 70+). Jednolůžkový pokoj 590 Kč/pobyt. Platba na místě vstup do termálních lázní Chocholow a Terme Bukovina. Vstup do Tatranského národního parku 6 Zl/osoba/den.

Slevy: