Dovolená v České republice - hotel KAMZIK 3*, Karlov pod Pradědem

Odjezd:
Počet nocí: 2
Doprava:
cena: již od: Kč na osobu

Cena zahrnuje:

- ubytování na 2 noci ve dvoulůžkovém pokoji typu standard

- snídaně formou bufetu

- vnitřní vyhřívaný bazén s terasou

- malý whirlpool

- posilovna

- ohniště a gril

- stolní tenis

- tělocvična

- dětská herna a hřiště

- letní hřiště na střeše

- wi-fi

Program zájezdu:

 Hotel Kamzík 3*


Adresa: Karlov pod Pradědem č. 182, 793 36 Malá Morávka, Jeseníky

Vzdálenost: Ostrava - Karlov pod Pradědem - 85 km, Brno - Karlov pod Pradědem - 144 km, Praha - Karlov pod Pradědem - 345 km

Dovolte nám, abychom Vám představili naši novinku. Tentokrát se jedná o ubytování v naši rodné zemi, v České republice. Nabízíme Vám ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu Kamzík, nacházející se v Jeseníkách, konkrétně v Karlově pod Pradědem.

Tento hotel je skvělá volba pro ty z Vás, kteří milují odpočinek na čerstvém vzduchu, relax v krytém bazénu, vířivce nebo sauně. Zajdete se si zde také na masáž celého těla nebo do posilovny, kde si protáhnete všechny části těla. Hotel je vhodný i pro rodiny s dětmi, děti se zabaví v dětské herně, na venkovní trampolíně či na lanovém centru. Především díky své lokalitě je tento hotel vhodný pro osoby trpící astmatem či jinými dýchacími problémy. Čerstvý vzduch kolující mezi stromy je nejlepší lék pro každého.

Hotel má své využití v létě i zimě. Nachází se zde mnoho cyklostezek, běžeckých tras, i sjezdovek. Hlavní výhoda hotelu je jeho lokalita – nenachází se příliš daleko od civilizace, v blízkosti hotelu se vyskytuje mnoho ski areálů, např. ski areál Myšák, kde si v zimě můžete zalyžovat a obnovit Váš lyžařský um. Kolem hotelu se nachází mnoho míst, kam vyrazit na procházku, túru nebo výlet autem. Z vlastních zkušeností můžeme doporučit například Červenohorské sedlo.

V hotelu Kamzík Vám můžeme zajistit ubytování se snídaní, polopenzí či plnou penzí. Vaří zde výtečná jídla, vše, co Vám přijde na talíř, prošlo rukama skvělých kuchařů, kteří zde vaří pouze domácí stravu. Nabízí zde široký výběr jídel, včetně vegetariánské stravy.

Neváhejte a pojeďte si odpočinout do našich krásných Jeseníků, krajiny plné stromů a horského vzduchu!

Příplatky:

 

Oběd 110 Kč/osoba/den. Rekreační poplatek 19 Kč/noc - osoby od 18 do 70 let, 4 Kč/noc - osoby do 18 let a od 70 let. Pojištění 36 Kč/osoba/den, děti do 15 let 25 Kč/den.

Slevy:

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA.