Poznávací zájezd NP PLITVICE a jeskyně POSTOJNA

Odjezd:
Počet nocí: 1
Doprava:
cena: již od: Kč na osobu

Cena zahrnuje:

 

  • AUTOBUSOVÁ DOPRAVA
  • 1x UBYTOVÁNÍ V HOTELU 3*
  • 1x POLOPENZE
  • POBYTOVÁ TAXA, PŘIHLÁŠENÍ
  • PRŮVODCE

Program zájezdu:

Místo: CHORVATSKO, SLOVINSKO 

Ubytování: 1 x v hotelu 3*

Strava: snídaně a večeře formou bufetu

Nástupní místa: Ostrava, Frýdek – Místek, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno.

V případě, že bude méňě než 10 osob v daném nástupním místě, může CK toto nástupní místo zrušit.

 

Vyrazte s námi na úžasný poznávací zájezd, kde budeme objevovat krásy přírody a to NÁRODNÍ PARK PLITVICKÁ JEZERA v CHORVATSKU a jednu z nejúchvatnějších jeskyní v Evropě a to Postojnou jeskyni ve Slovinsku. Tyto skvosty těchto dvou zemí zalitých sluncem musíte vidět a vychutnat si je.

1. den: V nočních hodinách dne 9.6. odjezd z ČR.
 
2. den: V ranních hodinách příjezd k Plitvickým jezerům. Celodenní návštěva národního parku, zapsaného na seznamu UNESCO, který se proslavil díky filmu Poklad na Stříbrném jezeře a postavě Vinnetoua. Průzračná, terasovitá krasová jezera propojená průtoky a opatřená stezkami a mosty, 140 jeskyní, vodopády a bohatá flóra zaručují návštěvníkům dechberoucí zážitek. V odpoledních hodinách přejezd k ubytování, večeře, nocleh.
 
3. den: Po snídani odjezd do Postojné jeskyně. Je to nejdelší jeskyně krasového jeskynního systému v zemi - má 20,5 km. Jsou zde jeskyně: Postojna, Otok, Pivka, Černá jeskyně a Planica. Prohlídka trvá cca hodinu a půl jak chůzí, tak vláčkem. K chloubám které můžete vidět, patří např. Gotický sál – bohatý na výzdobu stalaktitů, Konferenční sál – ve kterém se pořádají i koncerty, z důvodu výborné akustiky. Dále pak Bílý sál, Červený sál, Tygří sál a Briliantovou chodbu. Po té následuje 10 km přesun k Predjamskému Gradu, který je zajímavý svým umístěním na skále nad řekou Lokva. Už ve 13. století existují první zmínky o hradu, dále pak měl hrad podobu gotickou a nesl název Luegg a dnešní podoba je čistě renesanční a pochází z 16. století. Během prohlídky shlédneme celkem 15 pokojů v 5 patrech. Po návštěvě a prohlídce odjzed zpět do ČR. Přijezd v pozdních nočních hodinách.
 
Změna programu vyhrazena.
Příplatky:
Jednolůžkový pokoj 600 Kč. Komplexní pojištění včetně storna zájezdu A30 za cenu 50 Kč/osoba/den, děti do 14,99 let platí 35 Kč/den. Pojištění PANDEMIC A30 za 70 Kč/dospělá osoba/den a děti do 14,99 let platí 50 Kč/dítě/den. 
ORIENTAČNÍ CENY VSTUPNÉHO Z ROKU 2022: NÁRODNÍ PARK PLITVICKÁ JEZERA Dospělí: 250 Kuna/osoba; Děti: 120 Kuna/osoba. Postojna jeskyně + Predjamski Grad cca 40 eur.
 
 
 
Slevy:

First minute sleva 5% ze základní ceny zájezdu při rezervaci a uhrazení zálohy do 31.3.2023 (cena v ceníku není snížena o tuto slevu).