TERME TUHELJ

Odjezd:
Počet nocí: 1
Doprava:
cena: již od: Kč na osobu

Cena zahrnuje:

- ubytování ve dvoulůžkovém pokoji Classic nebo Premium v hotelu Well
 
- bohatá snídaně
 
- domácí večeře s bohatým výběrem zagorských a národních specialit, nabídka vitálních jídel a přípava jídel u stolu před hostem - v případě balíčku s polopenzí nebo ALL INCLUSIVE LIGHT
 
- lehký oběd formou bufetu s nabídkou vitálních jídel - pouze v případě balíčku s ALL INCLUSIVE LIGHT ve vybraných termínech
 
- neomezené koupání v bazénech Vodní planety
 
- koupání ve Wellness centru Termalija v Terme Olimia (během léta v Termálním parku Aqualuna)
 
- neomezené využití fitness
 
- animační program hotelu
 
- noční koupání v sobotu
 
- wi-fi zdarma v prostorách hotelu
 

Program zájezdu:

SKVĚLÉ TRANZITNÍ UBYTOVÁNÍ

CHORVATSKO - TERMÁLNÍ PARK

TERME TUHELJ, HOTEL WELL 4*

pokoje Classic nebo Premium, vlastní dopravou

Pobyty jsou možné na libovolný počet nocí. Pobyty jsou možné i pouze na 1 noc.

Ceník:

1/2 TWC pokoj Classic - 1x Nocleh se snídaní
05.05.22 - 30.11.22 1 250 Kč
 
1/2 TWC pokoj Premium - 1x Nocleh se snídaní
05.05.22 - 30.11.22 1 460 Kč
 
1/2 TWC pokoj Classic - 1x Polopenze
05.05.22 - 30.11.22 1 460 Kč
 
1/2 TWC pokoj Premium - 1x Polopenze
05.05.22 - 30.11.22 1 670 Kč
 
1/2 TWC pokoj Classic - 1x ALL INCLUSIVE LIGHT (plná penze + nápoje u jídel)
18.06.22 - 05.09.22 1 780 Kč
 
1/2 TWC pokoj Premium - 1x ALL INCLUSIVE LIGHT (plná penze + nápoje u jídel)
18.06.22 - 05.09.22 1 840 Kč
 

 

TERME TUHELJ

Lázně Terme Tuhelj se nacházejí v městě Tuheljske Toplice, známém koupališti, které pochází již z římských dob. Lázně vyrostly na úpatí hory Cesargradska gora, která je vzdálena 46 kilometrů severozápadně od Záhřebu a 25 km od slovinských Term Olimia. Bohaté prameny minerální vody o teplotě 32,5 ˚C umožňují koupání po celý rok ve vnitřních a venkovních bazénech. Dále jsou zde sauny a parní lázně.

HOTEL WELL 4*

Hotel WELL tvoří 6 budov s celkem 264 dvoulůžkovými pokoji, z čehož 126 pokojů se nachází v nově postavených budovách, zbylých 138 pokojů ve starší části prošlo rekonstrukcí. K dispozici je dále 20 spojených pokojů a 6 apartmánů pro rodiny svíce dětmi. V hotelu nejsou jednolůžkové pokoje, ale za je příplatek možnost SINGLE USE.

POKOJE: Všechny pokoje hotelu Terme Tuhelj jsou vybaveny moderním nábytkem, mají klimatizaci, LED TV, wi-fi, minibar, fén a „chytrý systém“ zabezpečení. Pro ještě lepší atmosféru jsou v pokojích vystavená díla nejslavnější zagorské malířky a sochaky Mirjany Drempetić Hanžič Smolica. 

Domácí mazlíčci jsou povoleni.

V hotelu je výtah, má vlastní parkoviště a hřiště.V restauraci s venkovním posezením se podávají regionální i mezinárodní jídla, na vyžádání je možná diabetická a vegetariánská strava. Do wellness baru můžete si můžete zajít na zdravé svačiny a nápoje.

Z hotelové budovy se hosté vyhřívanými podzemními chodbami dostanou ke všem termálním krytým bazénům, které jsou součástí vodního parku Vodni planet,do Světa saun a wellness centra SPAeVITA. Hosté hotelu Terme Tuhelj mají bezplatný vstup do vnitřních i venkovních bazénů, fitness centra i na hodiny aqaerobicu a aquastretchingu nebo si mohou z dalších aktivit, jako např. pěší túry s průvodcem, ranní gymnastika, ochutnávky vín na hradě Mihanovic a různé semináře. Pro tyto účely je k dispozici moderní víceúčelové konferenční centrum se třemi sály pro celkem 500 lidí. Sály je možné upravit pro menší skupiny. Konferenční centrum má venkovní atrium s Infinity barem, kde můžete relaxovat mezi seminářy. V atriu je ještě amfiteátr pro pořádání večerních animací, večírky, koncerty, divadelní představení a outdoorové akce.

 

TERMÁLNÍ VODA

Termální voda v Terme Tuhelj patří mezi léčivé sirné minerální vody, u vývěru má teplotu 32-33 ˚C.

INDIKACE: používá se ke zmírnění symptomů revmatismu, při pooperačních stavech po úrazech kloubů a kostí, blahodárně působí na různá kožní onemocnění a hojí a vyživuje pokožku.

 

BAZÉNOVÝ KOMPLEX VODNI PLANET

Vodni planet - to je více než 5 000 m2 vodní plochy,8 venkovních a vnitřních bazénů s různými atrakcemi. Ne náhodou byly fotografie komplexu publikovány na stránkách National Geographic a ne náhodou se stal turistickým fenoménem Chorvatska U bazénů je k dispozici wi-fi zdarma.

SVĚT SAUN

Největší saunové centrum v Chorvatsku s unikátními programy saunování, které rozvíjí kulturu saunování v této části Evropy a inovativní metody saunování - jako jediné například nabízí saunování pro děti a rodiny pod odborným dohledem (v sobotu a pondělí dopoledne).
Centrum tvoří 4 finské sauny, 3 parní sauny, vířivka, relaxační místnost s vodními postelemi a mnoho dalších zařízení.

WELLNES CENTRUM SPAeVITA

Wellness centrum SPAeVita nabízí širokou škálu masáží, různá kosmetická a tělová ošetření, solárium a speciální procedury s využitím léčivého bahna.

 

Pokoj Premium: v nové části hotelu Well, sprcha nebo vana, fén na vlasy, telefon, TV, minibar, balkon

Pokoj Classic: dvoulůžkový nebo dvoulůžkový pokoj s přistýlkou v renovované části hotelu Well, sprcha nebo vana, fén na vlasy, telefon, TV, mini bar, s možností balkonu.

Příplatky:

Pobytová taxa se platí na místě 1,35 EUR/osoba/den. Vstup do světa saun za příplatek cca 13 EUR/osoba/den. Příplatek za apartmán 30%. Jednolůžkový pokoj Classic 570 Kč/osoba/den. Jednolůžkový pokoj Premium 870 Kč/osoba/den. Komplexní pojištění včetně storna zájezdu A30 za cenu 45 Kč/osoba/den, děti do 14,99 let platí 30 Kč/den. Nově pojištění PANDEMIC A30 za 70 Kč/dospělá osoba/den a děti do 14,99 let platí 50 Kč/dítě/den.

Slevy:

Dítě do 4,99 let bez lůžka ZDARMA. Dítě od 5 do 11,99 let na přistýlce sleva 50%. Dítě od 5 do 11,99 let na základním lůžku 30%. Dospělá osoba na přistýlce sleva 15%.

Jedno dítě do 11,99 let na přistýlce a druhé dítě do 4,99 let bez lůžka v pokoji Premium se dvěma dospělými je zdarma.