Polsko - pobyt u Baltského moře - Pustkowo

Odjezd:
Počet nocí: 7
Doprava:
cena: již od: Kč na osobu

Cena zahrnuje:

CENA ZAHRNUJE:           

- AUTOBUSOVÁ DOPRAVA

- 7x UBYTOVÁNÍ

- 7x PLNÁ PENZE (SNÍDANĚ FORMOU BUFETU, OBĚD SERVÍROVANÝ + SKLENIČKA VÍNA + NEALKO, VEČEŘE FORMOU STUDENÉHO BUFETU + někdy bývá i teplé jídlo např.zapiekanky, sladký pokrm atd., to však není podmínkou)

- 1x SNÍDANĚ IHNED PO PŘÍJEZDU

- KÁVA A ČAJ NEOMEZENĚ (klient si připravuje nápoj sám)

- 1x GRILOVAČKA

- DELEGÁT

- PLÁŽOVÝ SET NA POKOJ (1 PARAVAN + 2 LEHÁTKA)

- CESTOU ZPĚT ZASTÁVKA VE WROCLAWI – PROCHÁZKA DLE ČASOVÝCH MOŽNOSTÍ

Program zájezdu:

POLSKO – BALTSKÉ MOŘE

LETOVISKO PUSTKOWO (vzdálenost z Ostravy je 710 km)

PENZION FINEZJA – 200 m od moře a pláže

 

TERMÍN: 4.7. - 11.7.2020

 

KATALOGOVÁ CENA: 8.999 Kč/os.

LAST MINUTE CENA: 8.099 Kč/os. (FM sleva ve výši 10% ze základní ceny zájezdu, platná při rezervaci do 28.2.2020)

 

NÁSTUPNÍ MÍSTA: TŘINEC, ČESKÝ TĚŠÍN, HAVÍŘOV, OSTRAVA, BOHUMÍN (ostatní odjezdové místa pro předchozí domluvě s CK)

Odjezd z Ostravy 3.7 2020 v cca 22:00 hod. Noční přejezd přes Polsko.

 

BUDEME PODNIKAT FAKULTATIVNÍ VÝLETY

 

CENA ZAHRNUJE:

- AUTOBUSOVÁ DOPRAVA

- 7x UBYTOVÁNÍ V POKOJI S VLASTNÍM SOCIÁLNÍM ZAŘÍZENÍM

- 7x PLNÁ PENZE (SNÍDANĚ FORMOU BUFETU, OBĚD SERVÍROVANÝ + SKLENIČKA VÍNA + NEALKO, VEČEŘE FORMOU STUDENÉHO BUFETU + někdy bývá i teplé jídlo např.zapiekanky, sladký pokrm atd., to však není podmínkou)

- 1x SNÍDANĚ IHNED PO PŘÍJEZDU

- KÁVA A ČAJ NEOMEZENĚ (klient si připravuje nápoj sám)

- 1x GRILOVAČKA

- DELEGÁT

- PLÁŽOVÝ SET NA POKOJ (1 PARAVAN + 2 LEHÁTKA)

 

Na místě bude klient platit pobytovou taxu cca 2,5 Zloty/den (cca 15 Kč/den).

Pozor, občas  teče v penzionu a v letovisku Pustkowo studená voda, a to proto, že letovisko nebylo vybudované pro letní nával klientů J. Nová kanalizace je v Pustkowu v jednání.

 

„FINEZJA - Rezydencja Słońca“ je objekt určený všem, kdo upřednostňují odpočinek, malé letovisko, dlouhé procházky daleko od městského shonu a hluku. Je to ideální místo pro ty, kdo dovedou ocenit půvab a přirozenou krásu polského pobřeží.P enzion se nachází v menším letovisku Pustkowo a jeho předností je poloha v bezprostřední blízkosti Baltského moře, jen 200 metrů od pláže. Na pláž dojdete cestou, které je současně i promenádou, před penzionem se nachází parčík a děti zde rády jezdí na trojkolkách, motorkách, autíčkách a všem, co se nějak pohybuje. Vedle parčíku se nachází Kříž naděje, který je replikou kříže z tatranského vrcholu Giewont.  Pustkowo se může pochlubit  certifikátem „Modrá vlajka“, který se uděluje nejlepším, nejčistším a nejbezpečnějším plážím a koupalištím v Evropě.

Popis penzionu a pokojů

Finezja Rezydencja Słońca je dvoupodlažní budova v blízkosti písečné pláže, která byla postavena v letech 1991-1992 a byla modernizována v roce 2012  jak vizuálně, tak funkčně. Má kapacitu až 95 lůžek v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích a apartmánech s možností přistýlky. Konkrétně máme 28 prostorných jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů s rozlohou přibližně 17 - 25 m2 a 7 dvoupokojových apartmánů o rozloze přibližně 44 m2.

Každý z pokojů je vybaven lůžky, nočními stolky, šatní skříní, satelitní TV a stolem. Apartmány jsou vybaveny mini-kuchyňským koutem.  V pokojích si není možné uvařit jídlo, za příplatek si však můžete zapůjčit varnou konvici. Je také možné si zapůjčit žehlící prkno a žehličku. Koupelny v pokojích jsou vybaveny umyvadlem, sprchou, WC, ručníky a vysoušečem vlasů. Ručníky se mění na žádost hostů, nicméně ne méně než každé tři dny. Výměna ložního prádla probíhá jednou týdně. Úklid pokojů jednou týdně nebo častěji na žádost hostů.
V penzionu se kromě pokojů a jídelny nachází i další prostory - bar s možnost posezení u TV a další společné prostory. Objekt je střežen a na jeho pozemku najdete parkoviště, dětské hřiště a prostor pro grilování.  Hosté mají dále k dispozici přístup k internetu, satelitní TV s programy (nabídka programů je však omezena), mohou si vypůjčit plážové vybavení a jízdní kola. Jedním z největších bonusů penzionu je udržovaná, velmi pěkná zahrada s fontánkami, altány a lavičkami, která dotváří kouzelnou atmosféru místa.

Dovolená pro seniory

Penzion Finezja je nejen oázou klidu, ale současně ideálním místem pro ty, kdo chtějí kromě odpočinku využít široké nabídky rehabilitací. Pobyt v penzionu je proto velmi vhodný pro seniory. Základem nabídky jsou rehabilitační a regenerační služby zaměřené na zlepšení zdraví a relaxaci.

 

Informace o letovisku PUSTKOWO

Pustkowo je jednou z menších obcí na pobřeží Baltského moře, ideální místo pro ty, kteří oceňují klid a přímý kontakt s okolní přírodou, mají rádi pěší i cyklistické výlety do krásných pobřežních oblastí. Pustkowo leží v Západopomořanském vojevodství,  v okrese Gryfice. Najdeme ji mezi městečky Pobierowo a Rewal. Největší atrakcí Pustkowa je zdejší nádherná, 50 m široká pláž se zlatavým pískem, lemovaná dunami s bujnou vegetací, nabízející výhled na nekonečné, vlnami zpěněné moře. Pláž získala certifikát „Modrá vlajka“. V lokalitě se kromě procházek, koupání a odpočinku na pláži můžete věnovat také turistice či cykloturistice, jízdě kajakem a paraglidingu. Budete rovněž zavaleni nabídkou zábavy nejen pro děti, jako je minigolf, bowling, tenisové kurty, lanové parky, muzea nejrůznějšího druhu a další.

V blízkém okolí najdete dostatek turistických atrakcí:

 

·         větrný mlýn, maják, park miniatur majáků, motylarnia v Niechorze

·         skelety veleryb nebo výstava Lega v Rewalu

·         nadmořská úzkokolejka nebo růžová alej zamilovaných v Rewalu

·         ruiny kostela a vyhlídková plošina v Trzesaczi

·         multimediální muzeum klifu v Trzesaczi

·         magický domek „vzhůru nohama“ a výstava papoušku (papugarnia), kteří  se Vám posadí na   rameno v Pobierowu, zde krásná procházka od penzionu

·        park miniatur vlaků v Dziwnowie

Pokud se budete chtít vypravit na výlet, v dojezdové vzdálenosti je město Pogorzelica s aquaparkem, krásnou pláží a borovými lesy, lázeňské město Międzyzdroje s blízkým Wolinským národním parkem (se stanici zubrů) či vyhlášený Kolobrzeg s majákem, dlouhým molem a promenádou mezi lázeňskými domy na opačné straně od Pustkowa. Pro zvídavé je také možná návštěva Svinoústí v blízkosti Štětínského zálivu, na hranicích s Německem.

Příplatky:

Pojištění 36 Kč/osoba/den. Jednolůžkový pokoj 2.000 Kč/pobyt. Na místě bude klient platit pobytovou taxu cca 2,5 Zloty/den (cca 15 Kč/den).

Slevy:

FM SLEVA VE VÝŠI 10% ze základní ceny zájezdu platí při rezervaci a uhrazení zálohy do 28.2.2020 (cena v ceníku je již snížena o tuto slevu).

Dítě do 2,99 let v doprovodu 2 dospělých osob 4.800 Kč. Dítě od 3 do 9,99 let v doprovodu 2 dospělých osob 2.400 Kč. Dítě od 10 do 14,99 v doprovodu 2 dospělých osob 1.200 Kč. Dospělá osoba na přistýlce 600 Kč. Odečet při vlastní dopravě -1.500 Kč/osoba.