ADVENT

Odjezd:
Počet nocí: 2
Doprava:
cena: již od: Kč na osobu

Cena zahrnuje:

- AUTOBUSOVÁ DOPRAVA

- 2xUBYTOVÁNÍ V 1/2 NEBO 1/2+1 POKOJI

- 2x POLOPENZE FORMOU BUFETU

- POBYTOVÁ TAXA

- KOUPÁNÍ V LÁZNÍCH TERME DOBRNA

- KOUPÁNÍ V LÁZNÍCH TERME SNOVNIK

- DELEGÁT A PRŮVODCE

Program zájezdu:

Vyjedeme ve 21:30 z Havířova a poté ve 22:00 hod. večer ze čtvrtku na pátek z Ostravy a pokračujeme dále směr Slovinsko. V ranních hodinách cca 9:00-10:00 hod. přijedeme do hlavního slovinského města Lublaň, necháte si zavazadla v autobuse, a půjdeme na prohlídku hlavního města Slovinska – Ljubljana. Po prohlídce máte individuální volno, které můžete využít k objevování malebných uliček, návštěvě vánočních trhů a návštěvě Lublaňského hradu. Na Lublaňský hrad je možno vyjet lanovkou (obousměrná jízda cca 4,00 Euro, jednosměrná 2,00 Euro), nebo vyjít pěšky (stezky jsou dobře značené, nic náročného). Doporučuji zaplatit si projížďku lodí po řece Lublanica, cca 10,00 Euro/osoba, jízda trvá cca 30 min + svařák :) Cena svařáku u stánků je cca 2,50 Euro. Odjezd z města v odpoledních hodinách po 16:00 hod., abychom viděli noční adventní Ljubljanu, poté přejezd do termálů Snovik, bohatá a chutná večeře, nocleh, večerní koupání v termálech.

Vynikající snídaně, vyklizení pokojů do 10:00 hod. odjezd do městečka Kamnik, kde si dáme výbornou kávičku a projdeme se po krásném náměstí. Poté přejezd do termálních lázní Dobrna, kde se můžeme celé odpoledne a večer koupat v termálních bazénech.

Vynikající snídaně, v  9:00 hod. odjezd na degustaci do vinařství Zlati Grič, jehož majiteli jsou Češi a to ve  Slovenjskich Konjicích (v případě zájmu degustace 4 vzorky cca 8 Eur). Následuje odjezd do 35 km vzdáleného Mariboru. Procházka adventním Mariborem, zastávka u nejstarší vinné révy na světě a to „Stara trta“, kolem 14:00 odjezd zpět do ČR. Výstupní místa jsou stejná jako nástupní. Pravděpodobný příjezd do Ostravy mezi 22:00 – 23:00 hod. (časy se mohou lišit dle situace na silnicích a dle počtu nástupních míst).

Změna programu vyhrazena.

Příplatky:

JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ 430 KČ/POBYT. KOMPLEXNÍ POJIŠTĚNÍ VČ. STORNA 36 KČ/DOSPĚLÁ OSOBA/DEN, 25 KČ/DÍTĚ DO 14,99 LET/DEN.

Slevy: